Een alternatief voor roken; de e-smoker

Er zijn veel dingen die je kunt proberen als je wilt stoppen met roken. Denk aan nicotine kauwgum of medicijnen die kunnen werken. Ondanks al deze middelen, lukt het veel mensen niet om er voor eens en altijd mee te stoppen. Hoe hard zij ook proberen, het lukt niet. Niet onlogisch dat er verder gezocht werd naar een andere oplossing, en eindelijk is hij er. De e-smoker is de oplossing voor mensen die niet kunnen stoppen met roken, maar dit wel erg graag willen.

E-smoker voordelen

Het probleem is ook dat de verslaving niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch is. Na een aantal dagen is het lichaam al volledig afgekickt, maar duurt het nog een lange tijd voordat het in je hoofd ook allemaal goed gaat qua verslaving. Het lichaam heeft het niet meer nodig, maar toch heeft je geest het nog steeds nodig. Het kan daardoor voor veel mensen al genoeg zijn om gebruik te maken van een e-smoker zonder nicotine. Het gaat hierbij om het feit dat ze rook uitblazen en een sigaret vasthouden, en niet om de nicotine omdat ze lichamelijk er al vanaf zijn.

Naast het feit dat je gemakkelijker kunt stoppen met roken met de e-smoker, zitten er nog meer voordelen aan. Zo stink je niet meer naar rook, zullen je tanden witter worden en kan je al snel beter ruiken. Ook zal je eindelijk afkomen van die vervelende gele aanslag op de vinger. Talloze redenen om nu meteen over te stappen op een e-smoker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>