De elektrische sigaret: de nieuwe vorm van roken

Er zijn veel mensen die graag willen stoppen met roken, maar die niet zo goed weten hoe ze dat het beste kunnen doen. Zij hebben wellicht al vele dingen geprobeerd, maar niets hielp hen er helemaal vanaf. Als men eenmaal gewend is om structureel te roken, dan kan het ook best lastig zijn om definitief te stoppen met deze gewoonte. Elektrisch roken kan voor deze mensen een uitkomst bieden!

Wat is elektrisch roken?

Dit is een gezondere vorm van roken, omdat er minder schadelijke stoffen bij vrijkomen (zoals teer). In principe zit er in elektrische sigaretten ook geen nicotine, wat bijdraagt aan de wens om met roken te stoppen. Er bestaan echter wel elektrische sigaretten met nicotine, voor mensen die zeker weten dat ze door willen gaan met roken maar toch bezorgd zijn over hun gezondheid. Zij krijgen dus wel nicotine binnen, maar geen teer en andere schadelijke stoffen.

Gat in de markt

Er zijn inmiddels verschillende bedrijven en instanties die elektrische sigaretten aanbieden. Het aanbod groeit dan ook steeds meer en er zijn veel verschillende producten op de markt. Als u niet zeker weet of elektrisch roken iets voor u is, dan is het wellicht slim om te beginnen met een starterskit. Hiermee kunt het een tijdje uitproberen en als het niets voor u is, kunt u er daarna gewoon mee stoppen. Aanbieder eSigaretonline.nl heeft zo’n starterskit. Deze set bevat alles wat u nodig heeft om het elektrisch roken uit te proberen.

Meer voordelen

Naast het feit dat elektrisch roken gezonder is vanwege de kleinere hoeveelheid schadelijke stoffen die erbij vrijkomt, heeft elektrisch roken nog meer voordelen. Het is bijvoorbeeld niet brandgevaarlijk, het stinkt niet, het is goedkoper dan normaal roken en in plaats van vervuilende rook komt er waterdamp vrij. Een verantwoorde manier om het roken af te bouwen!

Heeft u mogelijk interesse in elektrisch roken en zou u er wat meer over willen weten? Kijk dan even hier voor meer informatie. Zij voorzien u graag van advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>